NK Masters 2021

Local Organisation Committee

Afbeelding met persoon, man, buiten, boom

Automatisch gegenereerde beschrijving

Henk Koopman – Voorzitter

Ik ben Henk Koopman, 64 jaar, getrouwd met Irma en vader van een tweeling van 31 jaar. Sinds 2000 ben ik bij de atletiekvereniging MPM actief betrokken bij het organiseren van baanwedstrijden. In eerste instantie voornamelijk het verzorgen van de administratie rondom een wedstrijd, maar sinds de nodige jaren als voorzitter van de commissie baanwedstrijden bij MPM. Deze commissie organiseert 3-4 wedstrijden per jaar in het mooie Fanny Blankers Koen-stadion. Daarnaast ben ik jury bij de FBK games en wedstrijden georganiseerd door omliggende verenigingen. Sinds 2008 hanteer ik ook met grote regelmaat de microfoon bij zowel weg- als baanwedstrijden.

Rest mij nog om een ieder veel succes, maar bovenal veel plezier te wensen bij de NK Masters in Hengelo.

Roelof de Vries – lid

Mijn naam is Roelof de Vries en ik ben 52 jaar. Sinds 2008 ben ik betrokken bij de atletiekvereniging MPM. Op dat moment werd mijn, toen zes-jarige, dochter lid van de vereniging. Drie jaar later volgde ook mijn zoon. Ik heb mezelf in eerste instantie toegelegd op jureren. Na aanschaf van een fototofinish systeem ben ik me ook hier mee bezig gaan houden en de laatste jaren verzorg ik de electronische tijdwaarneming bij al onze thuiswedstrijden en enkele wedstrijden in de regio.

Sinds een tweetal jaren ben ik zelf ook actief: ik probeer elke dinsdagavond mee te trainen met een van onze loopgroepen! Dat heeft ertoe geleid dat ik vorig jaar de halve marathon van Enschede heb kunnen voltooien.
In het dagelijks leven geef ik leiding aan een groep van 7 mensen die zich bezighoudt met het ontwikkelen van camera’s voor Röntgenstraling. Dit doe ik bij een voormalig Philips bedrijf in Almelo dat tegenwoordig bekend staat onder de naam Malvern Panalytical.
Voor wat betreft mijn activiteiten rondom de NK Masters: ik houd me bezig met subsidieaanvragen en zal tijdens het evenement zelf de backup tijdwaarneming voor mijn rekening nemen.

Bas van der Schaaf – lid 

Ik ben 57 jaar en ben sinds 10 jaar actief in de atletiek. Zoals zo velen ben ik begonnen als ouder naast de baan en daarna vanzelf steeds meer gaan doen als wedstrijdofficial in verschillende rollen bij verschillende evenementen; van avondinstuif tot EK. Zelf doe ik ook een jaar of 15 aan hardlopen, zowel individueel als in verenigingsverband waarbij mijn voorkeur uitgaat naar de wat langere afstanden (15 km). Vanuit MPM heb ik ook als atleet een seizoen meegedaan met de Masters-competitie. Voor mijn werk ben ik projectleider dus het zal geen verbazing wekken dat ik mij graag inzet om deze NK Masters op een professionele manier te organiseren. Als lid van het kernteam kan ik verschillende overkoepelende taken oppakken waarbij ik mij in het bijzonder richt op de faciliteiten en logistiek.

Organisatie 

Het Lokale Organisatie Comité van de NK Masters bestaat uit een Kernteam van 3 leden, de technische gedelegeerden, (assistent)wedstrijdleider en 10 coördinatoren met elk een apart aandachtsgebied. Dit complete organisatiecomité vergadert vanaf augustus elke maand en het Kernteam komt daarnaast een aantal keren bij elkaar. De verschillende aandachtsgebieden zijn:

Facilitaire zakenIrma Koopman
Call roomRozanne Kalsbeek
WedstrijdsecretariaatPetra Sanders
BaanploegEgbert Jan Bouwhuis
JuryRia Rouwet
Sponsoring/CommunicatieIrene den Ouden
VrijwilligersMarion Witvoet
PrijsuitreikingTilly Jacobs
LogistiekNiek Wiedemeijer
SubsidiesRoelof de Vries
Technisch GedelegeerdenHans-Peter Dries/Ad Luykx
WedstrijdleiderGovert van Eeten
Assistent-WedstrijdleiderBram van der Vos

Het kernteam bestaat uit:

 • Voorzitter    –    Henk Koopman
  • TIC
  • Call room
  • Jury
  • Vrijwilligers
  • Financiën
 • Lid    –    Roelof de Vries
  • Subsidies
  • Sponsoring / Marketing / Communicatie
  • Prijsuitreiking
 • Lid    –    Bas van der Schaaf
  • Facilitaire zaken
  • Logistiek
  • Baanploeg
  • Notulist

Schuiven naar boven